0587-100 95 | Prästgatan 7 i Nora

Tunikor

Här hittar du alla våra underbara tunikor som passar olika tillfällen, vardag, fest, semester, mys. Det finns silkestunikor, tunikor med spets, långa tunikor, korta tunikor, svala tunikor. Tunikorna finns enfärgade, småmönstrade, stormönstrade, blommiga och djurmönstrade. Materialen är bomull, viskos, siden mm. Variationerna är många och du hittar säkert något som piffar upp din outfit.

 

Tröjor

Hos oss hittar du alla möjliga varianter på tröjor. Stickade tröjor för de kallaste dagarna, tunnare tröjor för lite varmare dagar, festliga tröjor för speciella tillfällen och gosiga och mysiga tröjor för lediga dagar.

Byxor & Jeans

Byxor och jeans har vi många olika modeller och sorter. Byxor och jeans passar till det mesta, så det är bra att ha några olika modeller i garderoben. Hos Silly Milly hittar du flera olika stilar ,och modeller, allt från enkla mjukisbyxor för mysiga och lata dagar, till fräcka och coola byxor för mer festliga tillfällen. Jeans har vi också ett bra utbud på och vi har jeans med stretch och utan.

Kavajer & Jackor

I vårt sortiment med kavajer och jackor hittar du många olika modeller, material och användningsområden.Det finns kavajer för vardag och fest, det finns tunnare jackor för både inomhus- och utomhusbruk och vi har även lite varmare jackor med och utan dun. Du hittar även skinnjackor och jackor i pu- skinn. Du hittar säkert någon bra modell för det användningsområde du behöver din kavaj eller jacka till.

Klänningar

Toppar

Blusar

Skor

Handskar/Vantar

Mössor

Underkläder/Sovplagg