0587-100 95 | Prästgatan 7 i Nora

Tunikor

Här hittar du alla våra underbara tunikor som passar olika tillfällen, vardag, fest, semester, mys. Det finns silkestunikor, tunikor med spets, långa tunikor, korta tunikor, svala tunikor. Tunikorna finns enfärgade, småmönstrade, stormönstrade, blommiga och djurmönstrade. Materialen är bomull, viskos, siden mm. Variationerna är många och du hittar säkert något som piffar upp din outfit.

 

Tröjor

Hos oss hittar du alla möjliga varianter på tröjor. Stickade tröjor för de kallaste dagarna, tunnare tröjor för lite varmare dagar, festliga tröjor för speciella tillfällen och gosiga och mysiga tröjor för lediga dagar.

Byxor & Jeans

Byxor och jeans har vi många olika modeller och sorter. Byxor och jeans passar till det mesta, så det är bra att ha några olika modeller i garderoben. Hos Silly Milly hittar du flera olika stilar ,och modeller, allt från enkla mjukisbyxor för mysiga och lata dagar, till fräcka och coola byxor för mer festliga tillfällen. Jeans har vi också ett bra utbud på och vi har jeans med stretch och utan.

Jumpsuits

Hur skönt är det inte med jumpsuits? Och snyggt! Jumpsuiten har kommit för att stanna och den finns i en mängd olika varianter. Det finns jumpsuits med långa ben, det finns jumpsuits med korta ben. Det finns en jumpsuit för alla tillfällen, en jumpsuit för festen , en jumpsuit för stranden, en jumpsuit för mer dressade tillfällen. Oavsett vilken jumpsuit du föredrar och letar efter så hittar du den hos oss.

 

Jumpsuits

Visst är det skönt med jumpsuits? Och skönt! Jumpsuits finns i alla möjliga varianter. Med långa ben, med korta ben, med och utan ärm. Det finns jumpsuits för fest och det finns jumpsuits för mer lediga tillfällen. Oavsett om du vill ha en jumpsuit för stranden, eller en jumpsuit för mer dressade tillfällen kommer du hitta den hos oss. Vi har jumpsuits för det flesta tillfällen så titta runt och hitta din favorit.

 

Klänningar

Toppar

Blusar

Skor

Handskar/Vantar

Mössor

Underkläder/Sovplagg